Will it pop?
Gepubliceerd op 18 november 2016

Will it pop?

Wanneer klapt de airbag uit en wanneer niet?

Sinds de lancering van de Hövding fietsairbag, zit bijna iedereen met dezelfde vraag: wanneer klapt de airbag wel en wanneer niet? Veel fietsers vragen zich af of fietsen over onverharde wegen leiden tot de inflatie van de airbag. En hoe zit het nou als je bukt om iets uit je fietstas te pakken, terwijl je aan het fietsen bent?  Op al deze vragen is nu een antwoord met 8 grappige en baanbrekende video's.

"Dit is een nieuwe manier om veiligheid te promoten. We willen laten zien dat de Hövding werkt in verschillende situaties en geven daarmee antwoord op de vragen die leven bij potentiële Hövding gebruikers", aldus Patricia Möller, Marketing manager bij Hövding.

De acht korte filmpjes laten kritieke situaties zien en de vraag daarbij is: Will it pop? "ik hoop dat mensen de filmpjes zien en begrijpen hoe de Hövding werkt. Ik verwacht dat het ze zal prikkelen en op een positieve manier bijdraagt aan de droom die we willen verwezelijken", aldus Patricia Möller.

Eén van de filmpjes is gemaakt met een Amerikaans football-team. Duidelijk wordt of de Hövding ontpopt tijdens een ongeval op het veld. In plaats van een traditioneel ongeval te tonen, stormen alle football spelers op de fietsende man af:

Benieuwd naar alle filmpjes? Op YouTube staat de volledige afspeellijst voor je klaar.
Share