Hövding gaat viral!
Gepubliceerd op 17 oktober 2016

Hövding gaat viral!

Meer dan 150 miljoen views door post Viral Thread

Hövding staat garant voor veiligheid, comfort en stijl. Dat kan natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Viral Thread, een Facebook pagina met meer dan 7 miljoen volgers, plaatste een filmpje over de Hövding, dat inmiddels al meer dan 150 miljoen keer bekeken is via verschillende kanalen.

In Zweden is de Hövding al sinds 2011 een groot succes. De geavanceerde fietsairbags zijn verkrijgbaar in meer dan 500 winkels over de hele wereld: Frankrijk, Denemarken, Duitsland, Japan, Het Verenigd Koninkrijk en sinds kort ook in Nederland. Toch komt de aandacht voor het product onverwacht, nog nooit is een video op de Facebook pagina van Viral Thread zo vaak bekeken.

Bekijk de video:

Inmiddels is de video al meer dan 150 miljoen keer bekijken via verschillende kanalen. Verassend, aldus John Bolding, CEO en bedenker van Viral Thread: "Ons publiek reageerde op de Hövding op een manier die we nog nooit eerder hebben gezien. Het is de best bekeken video, met meer dan 100 miljoen views. Het is ook onze meest gedeelde video, inmiddels hebben meer dan twee miljoen mensen de video gedeeld met vrienden en familie. Onze fans zijn onder de indruk van dit baanbrekende product. Duidelijk is dat er interesse is in de technologie én het zelf gebruiken van een airbag tijdens het fietsen."

Hövding wil niet alleen mensen 'bevrijden' van hun fietshelm. De Hövding is een uiterst veilig product, zo blijkt uit het onderzoek van Stanford University. In de toekomst worden er wellicht ook airbags ontwikkeld voor skiën, paardrijden en andere sporten.

Share